Gamla bloggen!

Har precis öppnat upp den gamla bloggen för Er som vill läsa om hur jag hade det i Prag!

www.carolineakermans.blogg.se

Dream a Little Dream of Me!

Fredag 22 oktober
K
lev upp vid 7 tiden, tog sedan en mycket svalkande (-7 grader ute) prommenad med Marielle. Sedan bar det av mot välkända Lindell, där bearbetning av massa data väntade. Nu sitter jag här i min alldeles för sköna soffa och funderar på i vilken ordning jag skall utföra mina kvällssysslor som består i, matlagning, handling och plugg. Mycket klurigt vill jag lova. Har dessutom inte den blekaste aningen om vad jag ska äta. Men jag tror det blir något mycket enkelt i alla fall. Känner mig inte allt för kreativ idag och den lilla kreativitet jag har måste jag spara tills pluggandet.




Efter att jag skrev om den där kossan förut har jag insett ännu mer hur lika hon och jag är. Den där kon spenderade dagarna med att dagdrömma om allt hon ville göra och bli, såsom gå på bio, flyga till månen, bli rockartist osv. Å jag är väl inte så mycket sämre själv. Dock vill jag poängtera att jag inte drömmer om att bli artist. Jag tycker mig känna på mig att jag inte besitter den talang som krävs för detta och den insikten ska vi väl tacka gudarna för! Så ni lär nog inte finna mig i Idol. Haha


Men dagdrömmer, det gör jag allt. Om precis allt annat än om plugget, tyvärr!! Så det ni, mina kära föräldrar, här ser ni hur en barnbok kan ge men för livet. Haha SKämt åsido!



Jaja, detta är väl mest en massa bullshit egentligen. Ingen är väl så värst intresserad av att höra sånt här trams. Men, men, några av Er har kanske genomskådat mig och insett att anledningen till att jag bloggar om det är för att jag då får lite extra tid att fundera, och kan då skjuta upp verkligheten, dvs plugg och matlagning, ytterligare några minuter.


Hoppas ni alla får en trevlig och mysig helg. 


PS: Låt-titeln passade inte så värst bra på blogginlägget... men men det är en vacker gammal låt iaf! Här är länken ifall ni vill lyssna! The Mamas & The Papas – Dream A Little Dream Of Me

Kaffeprogrammet Kaffetåren!


Vi har fått oss en rätt festlig pappa också!

Saknar mina Systrar!

Saknar mina systrar mer än någonsin! Är så glad att jag har Er!


Här ser vi min kära syster Laura i sin absoluta toppform!!

Dag-Otto, ett ljus i höstmörkret...

Dag-Otto kan nog få de allra mest dystra människorna att dra på smil-banden. Måste va en av de allra roligaste svenska karktärerna någonsin! Han är iaf mycket svårslagen!


Dag-Otto, dyker upp ca 30 sekunder in i klippet...

Ur en Carros dagbok!

Jag skriver ganska sällan om vad jag egentligen pysslar på med om dagarna till vardags. Det beror väl främst på att de flesta dagarna ser väldigt lika ut. Som den barnbok, mor och far läste för mig när jag var liten, som handlade om en kos vardag.

Ur en kos dagbok:
"Den 10 november. Vaknade. Åt lite hö. Två strån som fanns kvar. Tittade på Majros. Hon stod kvar på sitt gamla ställe. Tittade på Örsvart. Hon stod kvar på sitt gamla ställe. Regnar ute. Blir mjölkad. Det känns ju rätt skönt. Så mockade dom. Fick mat. Åt. Blev mjölkad. Åt. Somnade."

 

 

 

Mina dagar ser ungefär likadana ut.

Ur en Carros dagbok!
Den 14 oktober. Vaknade. Tog en prommenad. Duschade. Åt min frukost. Ägg, fil och kaffe. Prommenerade till universitetet. Satt med ett grupparbete. Det snöade ute. Gick hemåt. Kollade till korridorkompisarna. Dom bodde kvar. Tog en power-nap. Det var skönt. Drack kaffe. Åt. Pluggade. Tog ett glas saft. Pluggade lite till. Somnade (iaf mycket snart).

 

Ja och denna procedur upprepar sig nästan varje dag. Ibland går jag och tränar på eftermiddagen och ibland har jag föreläsningar. Men allt som oftast ser de likadana ut. Men det är väl det som kallas rutin och vardag, antar jag!



Vad tror ni?!

Nu har ett nytt moment påbörjat och det var verkligen med rivstart. Redan första dagen delade vi in oss i nya grupper. Den här gången går vår uppgift ut på att vi ska lära oss att utföra och analysera en marknadsundersökning.

Vi i våran grupp har valt att försöka utforska vilken attityd vi studenter har till systembolags-monopolet. Det går ut på att ta reda på ifall studenter tror att de skulle konsumera mer alkohol om det gick att köpa t.ex vin på ICA.

Rätt intressant tycker jag faktiskt!

Vad tror ni?!

Jackan

Kicka på bilden ifall ni vill se exakt vilken jacka det var!



I väntan på kylan...

Ja den här helgen har varit en riktigt shopping-helg. I och med att Jotex var så krångliga så började jag tänka om lite. Så igår var jag på stan och köpte ett helsvart vanligt lakan å slängde på soffan i stället. Sedan idag så var jag och Lina på Expo (eller vad det nu heter) och köpte ett par gråaktiga panelgardiner. Jag var egentligen lite emot panelgardiner, men det är ju trots allt ett studentrum vi pratar om och ingen lyxvilla, så jag tänkte att jag skulle försöka komma undan så billigt som möjligt. Så istället för att lägga ut runt 600kr för ett överkast och gardiner från jotex. landade nu alltihopa på ca 200kr (150 kr för lakan, och 49 för gardiner), så jag är nöjd! 

Men inte nog med det. Jag har också några dagar varit väldigt sugen på att köpa mig en ny dunjacka inför vintern. Jag hade redan innan spanat in en jacka på Stadium, å sedan när jag väl provade den så kunde jag bara inte hålla mig. Så jag är nu en röd dunparkas rikare men 2000kr fattigare. Så nu förväntar jag mig en riktigt kall vinter så att jag kan använda den... Haha





Ursäkta den suddiga bilden, men mobilkameran funkar tydligen inte så bra i en provhytt... ;-P

RSS 2.0