Äntligen!!

Så som jag har väntat. Nu äntligen har jag klarat en tenta på första försök! Snacka om befrielse :D Nu blir det att söka CSN och hoppas på att dom inte krånglar allt för mycket!!
Denna dagen har jag väntat på länge nu!!! :D

Fredag eftermiddag.

VI ANVÄNDER MENTOMETERKNAPPAR PÅ VÅRA FÖRELÄSNINGAR NUMERA... MEN TÄNK VAD ROLIGT OM MAN KUNDE ANVÄNDA DEN SOM EN FJÄRRKONTROLL:) MAN SKULLE KUNNASPOLA BORT SÅNT SOM ÄR OINTRESSANT OCH ÄNDRA FÄRG PÅ FÖRELÄSARENS KLÄDER. HAHA DET HADE VARIT NÅTT DET :)

Funbeat.se

Ja, det var väl ungefär ett år sedan jag blev bekant med denna finfina sida. Den är perfekt om man vill hålla koll på hur mycket man tränar. Dock har jag det senaste halvåret varit lite dålig på att fylla i, men nu ska det minsann bli ändring på det. Har satt upp 2 mål. Jag ska varje vecka ha uppnått minst 200 minuters aktivitet (allt sorts träning/motion förutom promenaden till uni). Det andra målet är att jag varje vecka ska ha promenerat/sprungit minst 10 km! Det känns som rimliga mål tycker jag!


Här kan ni se min och Marielles omtalade morgonrunda! Den här veckan har vi redan hunnit med 2 varv vilket betyder att jag redan klarat 74% av mitt distansmål för denna vecka! 




Nygammal kurs...

EFTERSOM JAG INTE KLARADE KURSERNA JAG LÄSTE FÖRRA VÅREN FÅR JAG NU LÄSA OM DESSA KURSER. DET SOM ÄR LITE LUSTIGT ÄR ATT DE KURSER JAG LÄSER NU ÄR PÅ C-NIVÅ OCH DE JAG LÄSTE I HÖSTAS VAR PÅ D-NIVÅ. DET BETYDER ALLTSÅ ATT JAG I PRINCIP HAR LÄST D-NIVÅ FÖRE C-NIVÅ. NU SITTER JAG PÅ EN FÖRELÄSNING OCH BLOGGAR VIA MOBILEN (DÄRAV DOM STORA BOKSTÄVERNA SOM JAG INTE VET HUR JAG SKA BLI AV MED, HAHA).


FÖRELÄSNINGEN ÄR DÖTRIST.
BLIR INTE MYCKET ANTECKNAT HÄR INTE...

Vart har Jaffa Blodapelsin tagit vägen?!

Ja ni minns väl den goda röda läskedrycken som man druckit så mkt. När jag var på affären häromdan å letade efter just blodapelsin-läsken var den spårlöst borta. När jag sedan googlat lite på det så verkar det som om den varit borta ett bra tag.


Ja nu undrar ni kanske varför jag är så engagerad i just denna läsk, men jag hade ju en ide om att jag skulle göra en bål tills på lördag, där huvudingrediensen skulle vara just jaffa-blodapelsin. 





Men det blir helt enkelt att tänka om!

Någon som har bra förslag på god bål?

Personlighetstest

Jag gjorde nyss ett personlighetstest och fick detta resultat!




Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.


Stämmer väl delvis ganska bra iaf!



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

 

Haha, varför finns inte civilekonom? Däremot hemmafru! HAhaha, Ja man får väl ta det med en stor nypa salt:P haha




Matlagningsvin får tummarna upp!

Igår lyxade jag till middagen lite med ugnsstekt lax, potatis och sås. Jag tycker att vitvins-sås passar bäst till lax, men jag hade inget vin och inte tid att åka å köpa så jag provade matlagningsvin för första gången. Trots att jag var lite skeptisk så blev det faktiskt riktigt bra!! Inte som vanligt vin, men det funkade helt okej! Perfekt om man är ute i sista minuten!!












Föresten så vill jag tacka för alla fina gratulationer igår!! Det värmer gott!!

Att bli vuxen!

Ja, idag är en sån dag som då man kanske borde skriva något riktigt klokt här. Jag menar jag är ju trots allt halvvägs till 50... Såvida hur klokt det är går väl att diskutera men jag kan iaf försöka mig på att sammanfatta det gågna året lite kortfattat.


I det förra födelsedagsinlägget befann jag mig fortfarande i Prag och väntade ivrigt på att få komma hem till Umeå igen! I det inlägget nämde jag att jag att det nog varit det mest händelse- och lärorika året i mitt liv hittills och att det bestått av flera prövningar.

Jag skulle nog kunna börja detta inlägg på samma vis! För att inte gå in något djupare på vissa delar så kan jag ju  att säga att jag (förmodligen) slagit mitt personliga rekord i åtminstone tre kategorier.

  • Under år 2010 har jag varit bosatt på inte mindre än 8 olika ställen i två olika länder.
  • Under år 2010 har jag nog också slagit rekord i x antal gjorda omtentor.
  • Under år 2010 har jag förmodligen också slagit personligt rekord i x antal förbrukade flaskor coca-cola, haha

Men trots att detta året på flera sätt inte varit en dans på rosor så har det varit en viktig del av mitt liv på olika sätt. Jag har lärt mig oerhört mycket om mig själv, mina styrkor och mina svagheter. Jag har nog också kommit många vänner mycket närmre än vad jag skulle ha gjort annars, och jag är Er evigt tacksam för att ni alla finns där för mig!


Jag och Morfar vid min student 2005!





Nu är jag inne på mitt 26e år och det börjar, inte helt oväntat, med intensivt tentaplugg för på fredag smäller det ju! Sedan ser jag väldigt mycket fram emot helgen om 1,5 veckor då det vankas kalas!

Girl Interrupted

Måste bara tipsa om en superbra film jag såg igår. Girl Interrupted (Stulna År på svenska) heter den!

 

 

 

RSS 2.0