Ett hett tips till alla kladdkake-älskare...

Kladdkaka med några flingor chili var faktiskt riktigt gott!
Blev liksom lite mer sting i den, så att säga...

Dumma Jotex...

Jag har i flera veckors tid velat göra en beställning från Jotex. Tänkte nämligen få sätta upp nya gardiner, samt få klä om soffan från gammel-grå-rosa färg till helsvart. Men då är det ju så att man kan inte ändra adress själv på deras sida, utan det skall skötas automatiskt när man folkbokför sig på ny ort. Men jag har ju bott i Umeå snart en månad nu men de har fortfarande inte ändrat min adress. Å det blir ju lite omständigt om beställningen hamnar i Sollefteå.
Det står visserligen att man kan ringa upp dom för att ändra på det, men ändå, det känns ju mkt bökigare!


Tänk bara vad många kunder de förlorar på det. Jag är nog inte den enda som flyttar, och det är väl oftast extra intressant med nya gardiner osv när man har flyttat. För nog förstår jag att anledningen till att de har så är för att det finns sabotörer som gör beställningar med postförskott till falska adresser osv. Men ändå. Det bestraffar ju oss som är "ärliga" kunder, så frågan är ju om det verkligen gör någon skillnad.



aja då var det också sagt, men är man en hjärntvättad ekonom-student så är man... haha skämt åsido




Ja, vad ska man säga!

Nu har det gått ett par veckor sedan jag skrev här. Jag har i alla fall flyttat in på Fysikgränd igen. Jag trivs väldigt bra. Även denna gången verkar jag ha tur med att få bra korridorkompisar, så det känns väldigt roligt!

Har även fått min efterlängtade 42" TV  som jag inte kan va annat än nöjd med. Dock har det blivit lite väl mycket tv-tittande på sistone. Men det beror ju inte bara på tvn utan också på alla politiska debatter som man har kunnat följa.

Ja, och vad ska man säga om årets val?! Jag vet helt ärligt inte om jag ska gråta eller jubla över resultatet. Att alliansen återigen blir det största blocket är ju okej, men att vi svenskar inte vet bättre än att rösta in ett rasistiskt parti det är något jag är väldigt förvånad och chockad över. Det jag inte riktigt förstår är varför inte dom övriga partierna i riksdagen, innan valet, mött SD-s argument bättre när det gäller invandringspolitiken så att väljarna har haft andra(bättre) alternativ i just den frågan. För uppenbarligen så tycker ju ca 5% av sveriges befolkning att det finns brister där. Men men, det är ju alltid lätt att va efterklok. 

Nu är det helg och jag har tenta om en vecka, så min helg är räddad, så att säga!



Tjingeling....




RSS 2.0