Juletid

Juletid,
giv oss av din frid.
Skänk oss ljus och värme.

Glädjetid,
människorna giv,
tid att gå varandra närmre.

Att tillsammans möta julens maning,
frid på jord,
julens ord,
är kärlekens bud.

En rätt fin julsång jag sjöng mycket då jag var med i kör..


Ja, nu är julhelgen nästan över. Tänka sig vad det går fort egentligen. Man förbereder sig flera veckor innan, med julklappar och mat i enorma mängder, å sedan är det över på bara några dagar.

Jag har haft en riktigt mysig julhelg här i Sollefteå! Kunde inte bli bättre. Den gick helt enligt traditionen. Julgröt, glögg, kalle, julskinka, kalvsylta, släktingar, mormor, julklappsrim och förstås julklappar!

Jag är väldigt glad för de fina presenterna jag fått!! Det som stod allra högst upp på min önskelista i år var en skruvdragare. Å det fick jag. En liten söt skruvdragare, som dessutom har en liten vinkorksöppnare som tillbehör. Det ni!! haha




Snart har även detta året nått sitt slut. Undra vad 2011 har att erbjuda. Det är med spänning och förväntan jag tar mig an det nya året. Ja, det börjar iaf med att jag fyller ett kvarts sekel. Inte illa va?!

Min söta mormor Eva och min kusin Philip på självaste julafton!

Familjen Åkerman i Prag!

Några veckor efter att mamma, pappa, Sofia och Laura åkt hem från Prag ifjol höst, fick jag detta söta bildspel från Laura! Snacka om att man fick mer hemlängtan då!




Älskar dig Laura!
RSS 2.0